Vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaat tarpeen mukaan

Kaikki rengastyöt laadukkaasti

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy / Soundplace Inn tekee kaikki rengastyöt nopeasti ja osaavasti Helsingissä. Meiltä saat saman katon alta kaikki rengastyöt; myymme uudet, vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaasi tarpeen mukaan. Hoidamme myös renkaiden tasapainotuksen ja aurauskulmien säädön turvallisen ja mukavan ajon takaamiseksi. Ikääntyessään ja kuluessaan renkaat menettävät osan ominaisuuksistaan jolloin pito tiehen muuttuu huonoksi. Tuo renkaasi meille Helsinkiin vaihtoon tai rengashotelliin säilytystä varten!

Renkaiden pesu ja vaihto vaivattomasti

Säästä aikaa ja vaivaa – anna meidän pestä sekä vaihtaa renkaat. Huolellisella pesulla varmistamme, ettei renkaisiin jää pölyä tai tiesuolaa. Säännöllinen pesu varmistaa renkaiden pitkäikäisyyden. Mikä parasta, voit vaihdattaa meillä kesä- ja talvirenkaat sekä jättää sen jälkeen renkaat säilöön laadukkaaseen rengashotelliimme.

Rengashotelli on oiva vaihtoehto

Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää niiden ikää huomattavasti. Säästä omaa varastotilaasi ja tuo renkaasi meille. Vaikka vaihtaisitkin renkaat itse, on paljon mukavampaa ryhtyä vaihtotöihin siistinä säilytettyjen renkaiden kanssa. Huomioithan myös, että useiden kerrostalojen varastoissa renkaiden säilyttäminen on paloturvallisuuden vuoksi kiellettyä! Valitsee siis rengashotelli.

Renkaiden tasapainotus estää tärinän

Renkaiden tasapainotuksella parannat ajomukavuutta, turvallisuutta sekä estät renkaiden epätasaista kulumista. Suosittelemme renkaiden tasapainotusta kerran vuodessa, sillä epätasapaino voi aiheuttaa tärinää sekä kuormittaa turhaan jousitusta. Tasapainotamme renkaat sekä tarvittaessa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat. Ohjauskulmien säädön avulla parannetaan samalla auton ohjattavuutta.

Aurauskulmien säätö varmistaa ajomukavuuden

Aurauskulmien säädöllä vähennät renkaiden epätasaista kulumista ja pidennät renkaiden käyttöikää. Väärät kulmat voivat aiheuttaa mekaanisten osien, kuten renkaiden akselien kulumista. Aurauskulmien säätö vaikuttaa paitsi turvallisuuteen, myös ajo-ominaisuuksiin ja ajon mukavuuteen. Viimeistään silloin kun huomaat poikkeuksen renkaiden kulumisessa, on syytä tarkistuttaa auto ammattilaisella.

Autokorjaamopalvelut ammattitaidolla

Rengastöiden lisäksi huollamme ja korjaamme merkkiin ja ikään katsomatta kaikki ajoneuvot. Suoritamme huollot valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjeiden mukaisesti, joten valmistajan antama takuu on kunnossa huollonkin jälkeen. Teemme monipuolisesti lisälämmittimien asennukset, ilmastointien huollot, auton hitsaukset, maalaukset ja sähkötyöt – kaiken mitä turvalliseen ja sujuvaan ajokokemukseen tarvitset. Meiltä saat lisäksi katsastuspalvelut. Varaa aika autohuoltoon nyt! Meillä voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla.

Varaosaliike saman katon alla

Autovaraosaliikkeestämme löydät korkealaatuiset autovaraosat ja muut autotarvikkeet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa autot huolellisesti ja luotettavasti sekä auttaa oikean varaosan löytämisessä ja asentamisessa. Autokorjaamomme sekä varaosaliikkeemme sijaitsevat saman katon alla hyvien kulkuyhteyksien varrella paikkakunnalla Helsinki.

Nykyaikaiset tilat ja korjaamolaitteet takaavat laadukkaan palvelun

Meillä on 400 m2 korjaamotila Helsingissä, jossa on käytössä useita nosturipaikkoja sekä nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Palvelemme nopeasti, laadukkaasti ja tehokkaasti, sillä suuren tilan ja viimeisimmän tekniikan ansiosta voimme huoltaa useita autoja samanaikaisesti ja ammattitaitoisesti. Meiltä saat niin henkilöautojen, pakettiautojen kuin matkailuautojen huollot vaivattomasti.

Autamme mielellämme kaikissa autoon liittyvissä huolissa ja huolloissa, meiltä onnistuu aurauskulmien säätö, sekä saat meiltä monipuoliset rengashotellipalvelut tai ilmastointihuollon. Anna meidän huolehtia autostasi kokonaisvaltaisesti. Autamme varmistamaan turvallisen sekä mukavan ajokokemuksen. Tuo autosi palveleviin käsiin Helsinkiin!

© 2023 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Rekisterinumero

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla