Autohuolto asiantuntemuksella - tuo autosi meille

Autohuolto kaikille merkeille ikään katsomatta

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy tekee autojen korjauksia, huollot sekä määräaikaishuollot niin henkilöautoihin kuin isompiinkin vaaditaan ikään tai merkkiin katsomatta. Palvelemme asiakaslähtöisesti rehdillä asenteella ja ammattitaidolla jolla takaavat 100%: ti suomalainen henkilökuntamme. Käytössämme on nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Meiltä saat aina luotettava ja osaavaa palvelua oli määrä määräaikaishuolto, vuosihuolto tai korjaus – Tervetuloa ammattitaitoiseen autohuoltoon Helsinkiin!

Ammattitaitoinen ja nopea autohuolto

Korjaamomme kattokorkeuden suoritettu huollamme vaivattomasti niin paketti- kuin matkailuautot. Palvelumme on nopeaa, sama korjaamotilamme on suuri ja käytössä on useampia nosturipaikkoja – toivottu huoltaa eri autoja saman aikaa. Onko aika tehdä ajoneuvojen vuosihuolto tai määräaikaishuolto? Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikaiset korjaamolaitteemme takaavat kaikille ihmisille asianmukaisen autohuollon mukaan mukaan.

Autohuollot ja autokorjaukset ammattitaidolla

Vain on 400 m2 korjaamotila, jossa on saatavilla useita eri nosturipaikkoja sekä nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Voimme huoltaa mahdollista autoja. samaan aikaan ja korjaamon kattokorkeuden tehty niin paketti- kuin matkailuautojen huolto onnistuu käden käänteessä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiantuntiuntevan huollon autoon kuin autoon. Huollamme kaikki autot ikään tai merkkiin katsomatta.

Katsastuspalvelut kaiken lisäksi

Kun ajoneuvon katsastus on taas ajankohtaista, saat meiltä sujuvan katsastuksen, oli sitten määräaikaiskatsastus tai jälkinäyttö. Pidä huolta autostasi säännöllisillä huolloilla, autamme tarpeidesi mukaan.

Laaja kattauspalveluita asiantuntemulla

Teemme kaiken tarvittavan rengastöistä ilmastointihuoltoon. Rengastyöt käyvät joutuisasti ja osaavasti; vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaasi. Tasapainotamme renkaat sekä tarkistaa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat. Ohjauskulmien säätö ja tarkistus on renkaiden epätasaisen kulumisen estävä yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä mitä autolle tehdään. Tasapainotuksella parannat ajomukavuutta, turvallisuutta ja estät renkaiden epäyhtenäistä kulumista. Suosittelemme tasapainotusta kerran vuodessa.

Meille voit tuoda renkaat rengashotelliimme tai etsi ne meille parhaat vaihtoon yhteydessä. Muista huollattaa myös auton ilmastointilaite säännöllisesti. Suosittelematta useita vuosia huoltoväliä tehokkaan toiminnan takaamiseen sekä vaurioita varten suunniteltuja. Meiltä on saatavilla myös katsastuspalvelut.

Huolla automaattivaihteisto säännöllisesti

Ominaisuutensa menetetään ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen  Automaattivaihteistohuolto voi estää jumiutumista, nykimisen tai rikkoutumisen. Huolto on lyhytkestoinen ja se haluaa tehdä viimeisen noin noin 50 000 km välein. Automaattivaihteisto toimii mielellään kovan rasituksen alla, joten säännöllinen huolto on sijoitus tulevaisuuteen. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin ikinä uskoisit.

Vaihteiston huolto:

  • Hajottaa ja liuottaa likaa ja lietettä
  • Koneellisella öljynvaihtomenetelmällä poistamme kaiken vanhan öljyn ja lian
  • Lisää vaihteiston todellisen tilavuuden useita uusia vaihteistoöljyä – Pidentää öljyn käyttö, suojaa tiivisteitä ja pehmentää vaihtamista, tämän uuden öljyn sekaan lisätään öljyntehostaja -ainetta

Tarjoamamme huolto tuo haluttu etuja autoiluun, joka saa lisää lian muodostumista vaihteistoon, palauttaa vaihteiston toimintakyvyn ja pidentää vaihteiston käyttöä.

Tervetuloa Helsinkiin – paras on helppo tulla

Palvelemme paikkakunnalla Helsinki. Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta; autohuollot, korjaukset ja tarvikkeet! Myös pyrimmekin palvelemaan asiakkaidenitamme nopeasti, auto jää käyttää meille päiväksi huoltoon. Tä kaikki kulkeminen onnistuu sijaisautolla, bussilla tai metrolla. Korjaamomme on hyvien kulkuyhteyksien varrella, bussipysäkille matkaa noin 20 vuotta ja metroasemalle noin kilometriä. Lähellämme on myös Itäkeskuksen kauppakeskus.

Hyödynnä laadukas autohuolto tai tutustu varaosaliikkeemme tarjouksia. Apu ei jää maksusta kiinni, tämä laskun voi halutessaan myös osamaksulla. Oli paljon vuosihuolto, määräaikaishuolto tai muu korjaus – autokorjaamossamme ajokkisi on hyvissä käsissä! Varaa aika huollolle nyt, tervetuloa!

© 2023 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Rekisterinumero

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla