Autohuolto asiantuntemuksella - tuo autosi meille

Autohuolto kaikille merkeille ikään katsomatta

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy tekee autojen korjaukset, huollot sekä määräaikaishuollot niin henkilöautoihin kuin isompiinkin ajoneuvoihin ikään tai merkkiin katsomatta. Palvelemme asiakaslähtöisesti rehdillä asenteella ja ammattitaidolla jonka takaavat 100%:ti suomalainen henkilökuntamme. Käytössämme on nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Meiltä saat aina luotettavaa ja osaavaa palvelua oli kyseessä määräaikaishuolto, vuosihuolto tai korjaus – Tervetuloa ammattitaitoiseen autohuoltoon Helsinkiin!

Ammattitaitoinen ja nopea autohuolto

Korjaamomme kattokorkeuden ansiosta huollamme vaivattomasti niin paketti- kuin matkailuautot. Palvelumme on nopeaa, sillä korjaamotilamme on suuri ja käytössämme on useita nosturipaikkoja – voimme tarvittaessa huoltaa useita autoja samanaikaisesti. Onko aika tehdä ajoneuvollesi vuosihuolto tai määräaikaishuolto? Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja nykyaikaiset korjaamolaitteemme takaavat kaikille ajoneuvoille asianmukaisen autohuollon tarpeen mukaan.

Autohuollot ja autokorjaukset ammattitaidolla

Meillä on 400 m2 korjaamotila, jossa on käytössä useita nosturipaikkoja sekä nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Voimme huoltaa useita autoja. samanaikaisesti ja korjaamon kattokorkeuden ansiosta niin paketti- kuin matkailuautojen huolto onnistuu käden käänteessä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiantuntevan huollon autoon kuin autoon. Huollamme kaikki autot ikään tai merkkiin katsomatta.

Katsastuspalvelut kaiken lisäksi

Kun ajoneuvon katsastus on taas ajankohtaista, saat meiltä sujuvan katsastuksen, oli kyseessä sitten määräaikaiskatsastus tai jälkinäyttö. Pidä huolta autostasi säännöllisillä huolloilla, autamme tarpeidesi mukaan.

Laaja kattaus palveluita asiantuntemuksella

Teemme kaiken tarvittavan rengastöistä ilmastointihuoltoon. Rengastyöt käyvät joutuisasti ja osaavasti; vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaasi. Tasapainotamme renkaat sekä tarvittaessa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat. Ohjauskulmien säätö ja tarkistus on renkaiden epätasaisen kulumisen estämiseksi yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä mitä autolle tulisi tehdä. Tasapainotuksella parannat ajomukavuutta, turvallisuutta sekä estät renkaiden epätasaista kulumista. Suosittelemme tasapainotusta kerran vuodessa.

Meille voit tuoda renkaat rengashotelliimme tai jättää ne meille niiden vaihdon yhteydessä. Muista huollattaa myös auton ilmastointilaite säännöllisesti. Suosittelemme vähintään kahden vuoden huoltoväliä tehokkaan toiminnan takaamiseksi sekä vaurioiden välttämiseksi. Meiltä on saatavilla myös katsastuspalvelut.

Huolla automaattivaihteisto säännöllisesti

Ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan. Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä ainakin viimeistään noin 50 000 km välein. Automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla, joten säännöllinen huolto on sijoitus tulevaisuuteen. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin ikinä uskoisit.

Vaihteiston huolto:

  • Hajottaa ja liuottaa likaa ja lietettä
  • BG PXT Öljynvaihtomenetelmällä poistaa kaiken vanhan öljyn ja lian
  • Lisää vaihteiston todellisen tilavuuden verran uutta vaihteistoöljyä – Pidentää öljyn käyttöikää, suojaa tiivisteitä ja pehmentää vaihtamista, sillä uuden öljyn sekaan lisätään öljyntehostaja-ainetta

Tarjoamamme huolto tuo huomattavasti etuja autoiluun, sillä se vähentää lian muodostumista vaihteistoon, palauttaa vaihteiston toimintakyvyn ja pidentää vaihteiston käyttöikää.

Tervetuloa Helsinkiin – meille on helppo tulla

Palvelemme paikkakunnalla Helsinki. Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta; autohuollot, korjaukset ja tarvikkeet! Vaikka pyrimmekin palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, auto jää usein meille päiväksi huoltoon. Tällöin kulkeminen onnistuu sijaisautolla, bussilla tai metrolla. Korjaamomme on hyvien kulkuyhteyksien varrella, bussipysäkille matkaa noin 20 metriä ja metroasemalle noin kilometri. Lähellämme on myös Itäkeskuksen kauppakeskus.

Hyödynnä laadukas autohuolto tai tutustu varaosaliikkeemme tarjouksiin. Apu ei jää maksusta kiinni, sillä laskun voi tarvittaessa maksaa myös osamaksulla. Oli kyseessä vuosihuolto, määräaikaishuolto tai muu korjaus – autokorjaamossamme ajokkisi on hyvissä käsissä! Varaa aika huollolle nyt, tervetuloa!

© 2021 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Rekisterinumero

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla