Monipuoliset autokorjaamopalvelut ammattitaidolla

Täyden palvelun autokorjaamo- ja varaosaliike

Soundplace Inn hoitaa autojen korjaukset, huollot sekä määräaikaishuollot ammattitaidolla kaikille merkeille ikään katsomatta. Olemme apunasi, kun korjaustarve yllättää. Autokorjaamomme sijaitsee paikkakunnalla Helsinki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varaa aika huoltoon tai katsastukseen nyt, meille on helppo tulla niin Porvoosta kuin Sipoosta!

Nopeasti ja luotettavasti vankalla kokemuksella

Palvelemme reilulla asenteella, hyvällä ammattitaidolla sekä nykyaikaisilla välineillä nopeasti ja osaavasti. Käytössämme on korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Suuri ja korkeakattoinen korjaamotilamme mahdollistaa esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen huollot vaivattomasti. Meillä on käytössä myös useita nosturipaikkoja, joten voimme ottaa useita ajoneuvoja korjaukseen tai katsastukseen yhtä aikaa. Nopea, luotettava ja asianmukainen huolto on meillä taattu. Saman katon alta varaosaliikkeestämme löydät korkealaatuiset autovaraosat ja muut autotarvikkeet.

Monipuoliset palvelut rengastöistä hitsauksiin

Autokorjaamossamme ajokkisi on hyvissä käsissä! Teemme kaikki rengastyöt; vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaasi. Tasapainotamme renkaat sekä tarvittaessa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat. Aurauskulmien säätö vähentää renkaiden epätasaista kulumista sekä takaa pidemmän käyttöiän. Pitämällä hyvää huolta renkaistasi vaikutat niin ajo-ominaisuuksiin kuin turvallisuuteen. Voit tuoda renkaasi säilöön laadukkaaseen ja luotettavaan rengashotelliimme. Säilytämme renkaasi oikeaoppisesti, jolloin ne kestävät pidempään ja säästävät tilaa omasta varastostasi. Rengastöiden lisäksi toteutamme kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset, lämmittimien asennukset sekä auton hitsaukset, sähkötyöt ja maalaukset. Muista huollattaa myös auton ilmastointilaite säännöllisesti. Meiltä myös katsastuspalvelut vaivattomasti saman katon alta.

Kokonaisvaltainen vaihteiston huolto

Automaattivaihteiston huolto sisältää automaattivaihteiston pesun ja huuhtelun, vaihteistoöljynvaihdon ja öljyn laadun tarkastuksen. Toteutamme huollot uudella automaattivaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen tarkoitetulla BG-laitteella, jolloin vanha likaantunut ja ominaisuutensa menettänyt automaattivaihteistoöljy pystytään vaihtamaan nopeasti, siististi ja koko tilavuudelta. Säännöllinen ja lyhytkestoinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää nimittäin vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan. Perinteisellä työskentelytavalla vaihdettuna automaattivaihteistoöljyä ei voida vaihtaa kokonaan. Tutkimusten mukaan jopa n. 40 % vanhasta öljystä jää järjestelmään!

Pidä hyvää huolta automaattivaihteistosta

Ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Huoltomme säästää sinut monelta vaivalta sekä mahdollisesti vaurion aiheuttamilta suuremmilta kustannuksilta. Suosittelemme huollon tekemistä noin 50 000 km välein, sillä kun automaattivaihteisto on huollettu asianmukaisesti, se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä. Huollon avulla vähennät lian muodostumista vaihteistoon, palautat vaihteiston toimintakyvyn sekä pidennät sen käyttöikää. Ennakoi ajoissa ja vältä korjaustarve!

Varaosaliikkeestämme asennukset takuulla

Autokorjaamostamme löydät myös varaosaliikkeen, josta löydät kattavan tarjonnan korkealaatuisia varaosia kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme on saatavilla niin korit, alustan osat akseleista jousiin, auton valot, akut, starttimoottorit ja pakokaasujärjestelmät. Suurimmalle osalle asentamistamme varaosista myönnämme takuun. Kysy lisää myyjältämme!

Löydät meidät hyvien kulkuyhteyksien varrelta

Vaikka pyrimmekin palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, jää auto meille usein päiväksi huoltoon. Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vartiokylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella; bussipysäkille matkaa on noin 20 metriä ja metroasemalle kilometri. Kulkeminen onnistuu helposti sijaisautolla, bussilla tai metrolla. Olemme tavoitettavissa helposti myös lähialueilta, kuten muualta pääkaupunkiseudulta tai lähipaikkakunnilta Sipoo ja Porvoo.

Autokorjaamo Soundplace Inn auttaa nopeasti ja joustavasti. Tuo autosi huoltoon tai tule hakemaan tarvittavat auton osat varaosaliikkeestämme. Tarjoamme mahdollisuuden hoitaa laskun osamaksulla – kysy lisää myyjiltämme. Autamme mielellämme – tervetuloa!

© 2019 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista*

RengastyöMääräaikaishuoltoMuu huolto

Rekisterinumero*

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla