Laadukkaat ja turvalliset autolämmittimet asennettuna

Autolämmittimet – lähde liikkeelle lämpimästi

Autokorjaamo Soundplace Inn auttaa autolämmittimen valinnassa sekä asentaa samalla lämmittimen ajoneuvoosi! Edustamme tunnettuja ja turvallisia Defa-, Calix- ja Webasto-merkkejä. Katsotaan yhdessä paras lämmitinratkaisu juuri sinun autoosi – tervetuloa autokorjaamoomme, autamme mielellämme!

Miellyttävämpää autoilua lämmittimen avulla

Autolämmittimen asennuksen jälkeen autoilu on rutkasti miellyttävämpää! Lämmitin tuo mukanaan useita etuja autoiluun sekä mukavuuden että auton toiminnan näkökulmasta. Unohda pakkasessa hytiseminen ja hanki tarpeisiisi soveltuva autolämmitin!

Miksi autolämmitin?

  • Esilämmitetty moottori vähentää sen kulumista.
  • Samalla vähennät pakokaasupäästöjä.
  • Polttoainetta kuluu vähemmän.
  • Säästät aikaa, joka kuluu jäisten ikkunoiden putsaamiseen.
  • Pääset liikkeelle nopeammin ja varmemmin.
  • Valmiiksi lämpimät sisätilat ovat vain yksinkertaisesti miellyttävämmät – varsinkin silloin, kun ulkona piiskaa hyytävä pakkanen.

Käynnistä ja ajasta autolämmittimet helposti

Autolämmittimen voit ajastaa käynnistymään helposti esimerkiksi kaukosäätimellä, ajastinkellolla tai puhelimen mobiilisovelluksen avulla. Auto odottaa sinua lämpimänä silloin, kun on aika lähteä matkaan. Helpotat ajastuksen avulla aamulähtöjä huomattavasti. Kun haluat lisälämpöä autoon, ota yhteyttä ja varaa aika autokorjaamoomme!

Palvelua kokonaisvaltaisesti

Meiltä saat kilpailukykyiset hinnat ja kokonaisvaltaista palvelua. Autamme autokorjaamossamme ja varaosaliikkeessämme kaikissa ajoneuvoosi liittyvissä asioissa. Kun etsit varaosaa, kysy myyjältämme apua, palvelemme mielellämme! Väärin tehty asennus tai väärä varaosa voi nostaa autohuollon kustannuksia huomattavasti, joten jos et ole täysin varma omasta osaamisestamme – ota yhteyttä ammattilaiseen. Hoidamme puolestasi muun muassa rengastyöt, ilmastointilaitteiden huollot, sähkötyöt, maalaukset, hitsaukset sekä kaikki huollot ja korjaukset. Meille voit jättää esimerkiksi renkaat rengashotelliimme renkaiden vaihdon yhteydessä. Myös renkaiden tasapainotus tai aurauskulmien säätö onnistuu. Meidän avullamme ajoneuvosi toimii teillä turvallisesti ja mukavasti jatkossakin, ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä säännöllisen huollon avulla.

Autohuollot ja autokorjaukset ammattitaidolla

Meillä on 400 m2 korjaamotila, jossa on käytössä useita nosturipaikkoja sekä nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. Voimme huoltaa useita autoja. samanaikaisesti ja korjaamon kattokorkeuden ansiosta niin paketti- kuin matkailuautojen huolto onnistuu käden käänteessä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiantuntevan huollon autoon kuin autoon. Huollamme kaikki autot ikään tai merkkiin katsomatta.

Katsastuspalvelut kaiken lisäksi

Kun ajoneuvon katsastus on taas ajankohtaista, saat meiltä sujuvan katsastuksen, oli kyseessä sitten määräaikaiskatsastus, muutoskatsastus tai esimerkiksi rekisteröintikatsastus. Pidä huolta autostasi säännöllisillä huolloilla, autamme tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa – palvelemme mielellämme

Palvelemme paikkakunnalla Helsinki. Meille on helppo tulla myös muualta pääkaupunkiseudulta ja lähialueilta, sillä korjaamomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja meille pääsee niin sijaisautolla, bussilla kuin metrolla. Palvelemme nopeasti ja tehokkaasti, mutta korjaustarpeesta riippuen, auto voi jäädä meille päivän ajaksi huoltoon.

Tuo ajoneuvosi autokorjaamoomme, kun autolämmittimen asennus on ajankohtaista tai autosi kaipaa huoltoa. Varaa aikasi nyt tai tule hakemaan kaipaamasi varaosa varaosaliikkeestämme! Tarjoamme mahdollisuuden hoitaa laskun osamaksulla – kysy lisää henkilökunnaltamme. Tervetuloa täyden palvelun autokorjaamoon!

© 2018 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Toimipaikka:*

Varaosaliike / korjaamo Vartiokylä

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista*

RengastyöMääräaikaishuoltoMuu huolto

Rekisterinumero*

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla