Automaattivaihteiston öljynvaihto, rengastyöt, katsastuspalvelut - tutustu palveluihimme!

Laadukkaat ja monipuoliset palvelut saman katon alta

Autokorjaamo ja varaosaliike Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy / Soundplace Inn toimii joustavasti, tehokkaasti ja hyvällä ammattitaidolla nykyaikaisten työvälineiden kera. Meiltä onnistuu yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan niin automaattivaihteiston öljynvaihto, rengastyöt, ilmastointihuollot sekä katsastuspalvelut. Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta! Autamme paikkakunnalla Helsinki – tervetuloa!

Korjaamotilat asiakkaita ajatellen

Palvelemme asiakkaitamme Helsingin Vartiokylässä, jossa käytössämme on 400 m2 korjaamotila sekä 200 m2 varaosamyymälä. Suuret tilat mahdollistavat esimerkiksi paketti- ja matkailuautojen huollot vaivattomasti. Meillä on käytössä myös useita nosturipaikkoja, joten voimme ottaa useamman auton kerralla huoltoon. Ylläpidämme henkilöstömme osaamista jatkuvasti taataksemme luotettavan palvelun.

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Palvelumme sisältää automaattivaihteiston pesun ja huuhtelun, vaihteistoöljynvaihdon ja öljyn laadun tarkastuksen. Toteutamme huollot uudella automaattivaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen tarkoitetulla BG-laitteen avulla, vanha likaantunut ja ominaisuutensa menettänyt automaattivaihteistoöljy pystytään vaihtamaan nopeasti, siististi ja koko tilavuudelta. Likaantunut vaihteistoöljy aiheuttaa vakavia ongelmia ja tulee auton omistajalle kalliiksi. Perinteisellä työskentelytavalla vaihdettuna automaattivaihteistoöljyä ei voida vaihtaa kokonaan. Tutkimusten mukaan n. 40 % vanhasta öljystä jää järjestelmään! Suosittelemme huollon tekemistä noin 50 000 km välein. Kun vaihteisto on huollettu asianmukaisesti, se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä.

Rengastyöt

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy / Soundplace Inn tekee kaikki rengastyöt nopeasti, jouhevasti ja osaavasti. Tasapainotamme renkaat sekä tarvittaessa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat. Vaihdamme, pesemme ja säilytämme myös renkaasi.  Ohjauskulmien säätö ja tarkistus on renkaiden epätasaisen kulumisen estämiseksi yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä mitä autolle tulisi tehdä. Käytössämme on erittäin tarkka 3D- säätölaite, jolla säädämme kulmat oikeiksi. Aja turvallisemmin, äläkä turhaan kuluta renkaita epätasaisesti!

Ilmastointihuollot

Ilmastointihuolto on syytä tehdä vähintään kahden vuoden välein tehokkaan toiminnan takaamiseksi sekä vaurioiden välttämiseksi. Käytössämme on nykyaikaiset ilmastoinnin huoltolaitteet sekä paikkuuaineet.

Katsastuspalvelut

Pidä huolta autosi katsastuksesta ja tarkista milloin ajoneuvosi katsastus tulee ajankohtaiseksi. Meiltä saat sujuvan katsastuksen, oli kyseessä sitten määräaikaiskatsastus, muutoskatsastus tai esimerkiksi rekisteröintikatsastus. Huoltamalla autoa säännöllisesti, varmistat että auto on aina katsastuskunnossa.

Jätä autosi huoletta huoltoon

Löydät meidät helposti hyvien kulkuyhteyksien varrelta! Palveleva liikkeemme sijaitsee paikkakunnalla Helsinki. Tarjoamme korjaamopalveluiden lisäksi myös autovaraosat ja muut autotarvikkeet. Meiltä saat niin alkuperäisiä varaosia, alkuperäistä vastaavia varaosia kuin hinnaltaan edullisempia tarvikeosiakin. Huollamme ja korjaamme merkkiin ja ikään katsomatta! Suoritamme huollot valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjeiden mukaisesti, joten valmistajan antama takuu säilyy. Kauttamme myös muut huollot ja korjaukset, sähkötyöt, lisälämmittimet, hitsaukset, maalaukset – kaikki mitä turvalliseen ja sujuvaan ajokokemukseen tarvitset!

Varaa aika huoltoon nyt, meiltä onnistuu niin automaattivaihteiston öljynvaihto kuin renkaiden tasapainotus! Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla.

© 2023 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Rekisterinumero

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla