korkealaatuiset auton varaosat kilpailukykyisin hinnoin

Laadukkaat auton varaosat varaosaliikkeestämme

Varaosaliikkeestämme löydät kattavan tarjonnan korkealaatuisia varaosia kaikkiin tarpeisiin kilpailukykyisin hinnoin. Meidän kauttamme valmiit osat niistä autonvalmistajilta sekä sen saat lisäksi yleisvaraosat. Kun käytössä on markkinoiden parhaat varaosat, autosi kulkee kuin unelma. Soundplace Inn tarjoaa varaosat autoon kuin autoon merkkiin tai malliin katsomatta!

Palvelua kokonaisvaltaisesti

Autamme varaosaliikkeessämme kaikissa ajoneuvoissa asioissa. Kun hankit uutta varaosaa vanhan tilalle, varmistathan aina, että osa on täsmälleen oikea. Kysy myyjältämme apua, palvelemme mielellämme! Väärin tehty asennus tai väärä varaosa voidaan tulla kalliiksi. meidän avullamme ajoneuvosi toimii teillä turvallisesti ja mukavasti. Auton korjaukset ja huollot sujuvat nopeasti, kun varaosat löytyivät omasta liikkeestämme. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua tarpeen mukaan.

Asentamista takuulla

Myönnämme aina meiltä ostetuille varaosille ja asennukselle takuun joka kannattaa huomioida mistä varaosan ostaa. Takuu voi olla jopa 3 vuoden tai 100 000 laaja takuu (määrätyt osat). Kaikki asennukset tehdään asiakaslähtöisesti, huolellisuudella ja vankalla ammattitaidolla. Pyrimme aina toteuttamaan asennukset nopeasti ja toimittamaan, jotta asiakas pystyy tien päälle omalla autollaan mahdollisimman pian. Kysy lisää takuustamme myyjältä!

Laajasta valikoimasta osa kuin osa

Meiltä löydät varaosat kaikkia tilanteita varten. Oletko lisäosia vailla vanhan osan rikkoutumisen vuoksi vai haluatko tuunata autosi täydellisesti? Valikoimastamme on saatavilla niin korit, alustan osat akseleista jousiin, auton valot, jarrut, akut, starttimoottorit ja pakokaasujärjestelmät. Kaikki varaosat ja autotarvikkeet tarvittavat laatu- ja turvallisuusstandardeja.

Vaihtoehtona alkuperäinen tai laadultaan vastaava varaosa

Varaosissa on vaihtoehtona alkuperäiset varaosat, laadultaan vastaavat varaosat tai tarvikeosat. Autovalmistajan tai autonosien valmistajan alkuperäinen varaosa vastaa laadultaan tehtaan kokoonpanon osaa, jossa on tietyt tekniset vaatimukset. Vaihtoehtona alkuperäiselle varaosalle on laadultaan vastaava varaosa, joka nimensä mukaisesti vastaa auton kokoonpanossa käytettyjen varaosien laatua. Usein vanhempiin autoihin tarkoitettu tarvikeosa on varaosavalmistajan laadut ja takuut täyttävä, edullisempi vaihtoehto alkuperäiselle varaosalle.

Laaja kattaus korjaamo- ja huoltopalveluita

Varaosien myynnin ja asennuksen lisäksi toteutamme auton korjaukset ja huollot rengastöistä automaattivaihteiston huoltoon. Autamme kaikissa rengastöissä; vaihdamme kesä- tai talvirenkaat sekä pesemme tai tasapainotamme renkaat – säilytämme renkaasi tarvittaessa rengashotellissamme. Renkaiden huoltotyöt vaikuttavat suoraan ajoturvallisuuteen sekä renkaiden pitkäikäisyyteen. Esimerkiksi renkaiden tasapainotus suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa. Kun jätät renkaat rengashotelliimme renkaiden vaihdon yhteydessä tai tuot ne meille säilytettäväksi, hoidamme renkaiden varastoinnin oikeaoppiseksi ja säästät samalla omaa varastotilaasi. Hoidamme näiden lisäksi esimerkiksi ilmastointilaitteiden huollot, autolämmittimien asennukset sekä katsastuspalvelut monipuolisesti. Suoritamme huollot valmistajan ja maahantuojan huolto- ohjeiden mukaisesti, joten valmistajan antama takuu säilyy huollon jälkeenkin.

Laadukkaat autovaraosat ja asennuspalvelut

Itä-Helsingin Autokorjaamo Oy / Soundplace Inn palvelee joustavasti ja asiantuntemuksella, asiakkaan toiveet ja tarpeet kattaen. Autovaraosaliikkeemme sijaitsee Helsingin Vartiokylässä hyvien yhteyksien varrella osoitteessa: Itäväylä 49 (Navigaattori: Linnaherrankuja 2, Helsinki). Meile pääset helposti niin bussilla, metrolla tai sijaisautolla. Kun kaipaat laatua, kestävyyttä ja pitkäkestoisen asennuksen takuulla, tervetuloa varaosaliikkeeseemme!

© 2023 Soundplace Inn

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Rekisterinumero

Mittarilukema


Tarvitsen sijaisauton 35€/vrk

KylläEi


Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla