Muut palvelut

Automaattivaihteiston öljynvaihto

Automaattivaihteiston öljynvaihto 100% tilavuudesta.

Palvelumme sisältää automaattivaihteiston pesun ja huuhtelun, vaihteistoöljynvaihdon ja öljyn laadun tarkastuksen. Toteutamme huollot uudella automaattivaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen tarkoitetulla BG-laitteen avulla, vanha likaantunut ja ominaisuutensa menettänyt automaattivaihteistoöljy pystytään vaihtamaan nopeasti, siististi ja koko tilavuudelta. Likaantunut vaihteistoöljy aiheuttaa vakavia ongelmia ja ne tulevat auton omistajalle kalliiksi.

Perinteisellä työskentelytavalla vaihdettuna automaattivaihteistoöljyä ei voida vaihtaa kokonaan. Tutkimusten mukaan n. 40% vanhasta öljystä jää järjestelmään.!

________________________________________________________________________________________________________

Rengastyöt rullaavat! | Helsinki

Meillä kaikki rengastyöt käyvät joutuisasti. Soundplace Inn tekee kaikki rengastyöt nopeasti ja osaavasti. Tasapainotamme renkaat sekä tarvittaessa tarkistamme ja säädämme ohjauskulmat.

Ota yhteyttä »


Ohjauskulmien säätö

Ohjauskulmien säätö ja tarkistus on renkaiden epätasaisen kulumisen estämiseksi yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä mitä autolle tulisi tehdä. Käytössämme on erittäin tarkka 3D-säätölaite, jolla säädämme kulmat oikeiksi. Tällä varmistat, että renkaat kulkevat sinne minne kulkusuunta näyttää. Aja turvallisemmin, äläkä turhaan kuluta renkaita epätasaisesti!

Renkaiden tasapainotus

Renkaiden tasapainotuksella parannat ajomukavuutta, turvallisuutta sekä estät renkaiden epätasaista kulumista.Suosittelemme renkaiden tasapainoitusta kerran vuodessa.

Ilmastointihuollot

Muista huollattaa auton ilmastointilaite säännöllisesti. Ilmastointihuolto on syytä tehdä vähintään kahden vuoden välein tehokkaan toiminnan takaamiseksi sekä vaurioiden välttämiseksi. Käytössämme on nykyaikaset ilmastoinnin huoltolaitteet sekä paikkuuaineet.

Varaa aika »


Rengashotelli

Vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaasi. Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää niiden ikää. Säästä omaa varastotilaasi ja tuo renkaasi meille. Huomioithan myös, että useiden kerrostalojen varastoissa on renkaiden säilyttäminen paloturvallisuuden vuoksi kiellettyä!!

Muista myös katsastuspalvelumme!

Ota yhteyttä »


Muut huollot ja korjaukset, sähkötyö, lisälämmittimet, hitsaukset, maalaukset yms.

Kysy lisää / pyydä tarjous »