Autokorjaamo

Soundplace Inn on luotettava autokorjaamo | Helsinki

Olemme luotettava ja osaava autokorjaamo Helsingissä. Meiltä onnistuvat korjaukset, huollot sekä määräaikaishuollot ammattitaidolla. Olemme rehdillä asenteella palveleva autokorjaamo. Käytössämme on nykyaikaiset korjaamolaitteet 3D-kulmiensäätökoneesta vianetsintätestereihin. 

Täällä ajokkisi on hyvissä käsissä!

Ota yhteys autohuoltoomme »


Autohuollot ja -korjaukset kaikille merkeille

Autokorjaamomme huoltaa ja korjaa niin henkilöautoja kuin isompiakin ajoneuvoja niiden ikään ja merkkiin katsomatta. Suuren kattokorkeuden ansiosta huollamme vaivattomasti myös esimerkiksi paketti- ja matkailuautot.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset laitteet takaavat ajokille asianmukaisen huollon. Palvelumme on nopeaa, sillä käytössämme on useita nosturipaikkoja.

Automaattivaihteiston huolto

Jotkut ovat sitä mieltä, että vaihteistot kestävät vain tietyn, automallista riippuvan määrän määrän kilometrejä. Me tiedämme, että se ei ole totta.

Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Ominaisuudet:

 - Hajottaa ja liuottaa likaa ja lietettä

 - BG PXT Öljynvaihtomenetelmä poistaa kaiken vanhan öljyn ja lian

 - Lisää vaihteiston todellisen tilavuuden verran uutta automaattivaihteistoöljyä

 - Uuden öljyn sekaan lisätään öljyntehostaja-aine, joka pidentää öljyn käyttöikää ja suojaa tiivisteitä ja pehmentää vaihtamista

Edut:

 - Vähentää lian muodostumista vaihteistoon

 - Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn

 - Pidentää vaihteiston käyttöikää


Katsastuspalvelut kätevästi samasta osoitteesta

Kaikki kerralla kuntoon, kätevää! Soundplace Inn tarjoaa myös vaivattomasti katsastuspalvelut saman katon alta. 


Matka jatkuu bussilla, metrolla tai sijaisautolla

Vaikka pyrimmekin palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, jää auto usein päiväksi huoltooni. Tällöin kulkeminen onnistuu sijaisautolla, bussilla tai metrolla. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, bussipysäkille matkaa n. 20 m ja metroasemalle n. 1 km. Lähellämme on myös Itäkeskuksen kauppakeskus.

EI HÄTÄÄ. Laskun voit tarvittaessa maksaa myös osamaksulla, kysy lisää!

Ota yhteyttä »